Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آغاز ثبت‌نام نوآموزان برای ورود به پایه اول ابتدایی از اول خرداد، اظهار کرد: آمار ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها را بر اساس موالید از ثبت احوال گرفته‌ایم و منتظریم امسال ۱/۵ میلیون دانش‌آموز در پایه اول ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبیعتا این برآورد یک آمار قطعی نیست، اما همان‌طور که گفته شد انتظار داریم تعداد کلاس‌اولی‌ها به ۱,۵ میلیون نفر برسد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره الزام به تهیه لباس فرم با توجه به مشخص نبودن آموزش حضوری یا غیرحضوری در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: درباره لباس فرم با توجه به سیاست خود مدارس تصمیم‌گیری می‌شود و باید با هماهنگی انجمن اولیا و مربیان مدرسه باشد.

حکیم‌زاده با بیان این‌که ثبت‌نام از اول خرداد و از پایه اول ابتدایی شروع شده است، گفت: پایه‌های دیگر با اتمام امتحانات و اعلام نمرات، به تدریج به این فرایند می‌پیوندند. ثبت‌نام میان پایه‌ها نیز به صورت خودکار انجام می‌گیرد و بعد از اعلام نتایج قطعی می‌شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که بتوانیم تا پایان مرداد ماه فرایند ثبت‌نام را به اتمام برسانیم تا امکان شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل زودتر برای ما فراهم شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره ثبت‌نام اتباع و کودکان بدون شناسنامه نیز توضیح داد: برای ما ثبت‌نام و آموزش همه کودکان مهم است. نه فقط کودکان ایرانی، بلکه هر کودکی که در خاک این سرزمین زندگی می‌کند.

حکیم‌زاده گفت: با تدبیر رهبری و پیگیری وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور خوشبختانه امکانی فراهم شده که دانش‌آموزان اتباع بدون اوراق هویتی نیز بتوانند کارت حمایت تحصیلی دریافت و ثبت‌نام کنند. تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا دسترسی به آموزش را برای همه کودکان لازم‌التعلیم فراهم کنیم.

کد خبر 604579 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدرسه و مدارس دانش آموز وزارت آموزش و پرورش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش است.

به گزارش ایسنا، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و  روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه (۱۴۰۳/۰۲/۱۲) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: «ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت، [لذا] ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌وپرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید.»
به همین مناسبت دکتر رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR اظهار کرد: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ی دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.
صحرایی ادامه داد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند بعنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه میرود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی و تقنینی، اجرای این سند به حدود ۲۰ قانون آیین‌نامه یا مقرره نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است. در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.
وی گفت: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرای پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیر مستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغه‌مند تحول بودند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملّی است افزود: سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد. سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه تخصیص اعتبار خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هرسال مشخص شده است.
وی گفت: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان